UA-122846494-1

Bine ai venit pe site-ul nostru (www.manasiafood.ro). Te rugam sa citesti cu atentie Termenii si Conditiile deoarece prin utilizarea serviciilor noastre, oferite prin intermediul site-ului esti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in continuare. In afara cazului de prima citire a acestor termeni, Tu ("Utilizator") te obligi sa fii de acord cu acesti termeni si conditii, in caz contrar fiind necesar sa incetezi a mai folosi site-ul si/sau serviciile noastre.

1. SERVICIILE NOASTRE

SC Cloud9film SRL pune la dispozitie o platforma prin intermediul careia utilizatorii pot cumpara preparate culinare de calitate la anumite preturi. Modalitatea de comandare a produselor este online, iar plata produselor se va face de catre utilizatori in numerar, la livrarea produselor. Atat Serviciile, cat si "Site-ul" vor fi descrise de acum inainte ca "manasiafood.ro".

2. CONDITII DE UTILIZARE

Manasiafood.ro. pune la dispozitie un site web si posibil alte platforme in viitor. Desi mediile web sunt in general sigure si stabile, uneori apar probleme sub forma unor virusi, instabilitate de software, hardware si altele. Din aceasta cauza, manasiafood.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui Utilizator, a Site-ului, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui Utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre manasiafood.ro, a colaboratorilor sai si Tu, utilizatorul final.De asemenea, manasiafood.ro nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale web sau mobile.

3. UTILIZATOR 

Utilizatorul manasiafood.rotrebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul cu acordul parintilor sai, sau o persoana cu varsta de peste 18 ani.

4. INREGISTRAREA SI UTILIZAREA SERVICIILOR

Pentru a beneficia de serviciile noastre utilizatorul trebuie sa se inregistreze prin crearea unui “Cont”. Acest lucru poate fi facut pe site-ul nostru). Este important ca Utilizatorul sa ne ofere informatii clare si complete atunci cand creeaza contul. Utilizatorul este de acord sa nu transmita parola de acces nimanui si sa ne notifice imediat in cazul in care o persoana neautorizata utilizeaza contul in numele acestuia. In calitate de utilizator, sunteti responsabil pentru toate activitatile contului chiar daca il utilizati dumneavoastra sau o alta persoana, de aceea va sugeram sa pastrati secreta parola aferenta contului. Dorim sa va oferim servicii sigure si ne rezervam dreptul sa dezactivam, sa suspendam sau sa stergem un cont care ameninta siguranta noastra si a clientilor nostri.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Descrierile si informatiile de pe site-ul manasiafood.ro sunt cu titlu de prezentare. Nu ne asumam raspunderea pentru acuratetea si completitudienea datelor si nu garantam ca preparatele culinare vor fi exact asa cum au fost descrise. Gramajele afisate pe site-ul manasiafood.ro sunt calculate la crud. Ca urmare a prepararii termice acestea pot suferi modificari cantitative.

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele:

·      Utilizarea site-ului  se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului;

·      manasiafood.ro nu ofera nicio garantie ca:

o  Informatiile si produsele vor implini toate cerintele dumneavoastra;

o  Serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori;

o  Produsele vor fi livrate la timp – daca o comanda este livrata mai devreme sau mai tarziu utilizatorul accepta produsele si ne absolva de orice vina pentru pierderile sau inconventientele aparute ca rezultat al livrarii intarziate sau inaintate.

·      Ne rezervam dreptul de a modifica descrierile si informatiile de pe site fara o notificare prealabila.

·      Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza serviciile companiei sau de orice alta pierdere de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

In cazul in care aveti reclamatii la adresa produselor si serviciilor noastre va rugam sa ne contactati si vom incerca sa rezolvam cat mai curand problemele, in maniera pe care noi o consideram potrivita.

8. COPYRIGHT SI DREPTURI DE AUTOR

manasiafood.ro detine exclusiv materialele publicate pe acest site, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul manasiafood.ro. Nu este permisa reproducerea sub nici o forma si pe nici un mediu, a oricarei parti din site-ulmanasiafood.rofara acordul scris in prealabil al nostru. Site-ul contine logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com, aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

9. SCHIMBAREA ACESTUI ACORD 

manasiafood.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea te rugam sa verifici aceasta pagina frecvent. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare doar in momentul in care sunt publicati pe site.

10. POLITICA DE RETURNARE 

Produsele noastre nu sunt eligibile pentru returnare. In cazul in care primiti produse deteriorate va rugam sa ne anuntati la office@manasiafood.rosi vom lua imediat masurile necesare.

Preturile platite de Utilizator sunt finale si nereturnabile.

Pentru a beneficia de returnarea contravalorii produselor, solicitarea trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

·      a) utilizatorul trebuie sa anunte in scris, in maxim o ora de la primirea comenzii,  faptul ca nu este multumit de produsul primit ( cuprinzand motivele pentru care nu este multumit) si ca doreste returnarea contravalorii acestuia.

·      b) utilizatorul trebuie sa returneze produsul considerat neconform in amblajul original livratorului trimis de catre echipa manasiafood.ro o pentru a-l prelua.

·      c) produsul trebuie sa fie doar gustat (daca un produs a fost consumat in proportie de mai mult de 25%, acesta nu mai este eligibil pentru a putea fi returnat)

·      d) contravaloarea produsului va fi returnata in maxim 24 de ore de la primirea sesizarii, in cazul in care utilizatorul a intocmai toti pasii obligatorii din articolul 10, punctele a), b) si c) si inclusiv daca manasiafood.ro considera motivele cererii d-voastra plauzibile.

 

 

11. CONTACT SI REZOLVAREA DISPUTELOR

Manasiafood.ro este un concept ce apartine SC Cloud9film SRL cu sediul social in Bucuresti, str Vasile Lascar 14, Sector 2, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/4665/2014, cod unic de inregistrare RO 33066567, t, email: office@ manasiafood.ro.

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre manasiafood.rosi Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si manasiafood.roca urmare a folosirii Site-ului sau a oricarui continut din acestea, conform acestor termeni si conditii.

12. FEEDBACK

Apreciem feedback-urile, comentariile si sugestiile dumneavoastra in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor noastre. Ne puteti transmite feedback-ul dvs. pe adresa de email: office@ manasiafood.ro.

si il vom analiza in cel mai scurt timp posibil.

 

POLITICA DE SECURITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC CLOUD9FILM SRL

 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC Cloud9film SRL  prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace mixte, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

1. PRINCIPII ALE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Legalitatea : Prelucrarea datelor cu caracter personal cu buna-credinta se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

Scopul bine-determinat : Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

Confidentialitatea : Persoanele care prelucreaza, in numele SC Cloud9film SRL , date cu caracter personal au obligatia sa respecte confidentialitatea datelor.

Consimtamantul persoanei vizate : Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile mentionate in Legea nr. 677/2001 si alte date prevazute de acte normative, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru acea prelucrare;

Informarea : Prin prezenta informare persoanele iau cunostinta despre faptul ca li se vor prelucra date cu caracter personal;

Stocarea : : Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate;

Protejarea persoanelor vizate : Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

Securitatea : Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe baza de nume utilizator si parola, fiind reglementat prin roluri si drepturi de acces). Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin firewall, precum si de solutii antivirus actualizate permanent.

2. POLITICA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC Cloud9film SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ii sunt furnizate.

SC Cloud9film SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.manasiafood.ro asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

3. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

·      Dreptul la informare (art.12)

o  dreptul de a obtine de la SC Cloud9film SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de SC Cloud9film SRL;

·      Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13)     

·      dreptul de a obtine de la SC Cloud9film SRL, la cerere si in mod gratuit, rectificarea sau actualizarea in special a datelor incomplete sau inexacte;

·      Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14)  

·      dreptul de a obtine de la SC Cloud9film SRL L, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001;

·      Dreptul de opozitie (art.15)      

·      dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare;

·      Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)

·      Dreptul de a se adresa justitiei (art.18)      

·      dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost incalcate.

Orice informatie furnizata de catre dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele personale sa fie folosite de SC Cloud9film SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

4. SCOPUL COLECTARII DATELOR

SC Cloud9film SRL prelucreaza datele cu caracter personal care ii sunt furnizate prin navigarea pe site-ul companiei, in vederea facturarii produselor comandate de dumneavoastra si livrarii acestora. Datele cu caracter personal (date de identitate, adresa, numar de telefon, varsta sau orice alte asemenea date care au fost furnizate) pot fi prelucrate si utilizate de catre SC Cloud9film SRL atat in scopuri de promovare, cat si in scopul intocmirii unor baze de date si utilizarea acestora in viitoarele demersuri si activitati ale companiei, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Cloud9film SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

SC Cloud9film SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate membrilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date.Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

6. Definitii

Date cu caracter personal : Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal : Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator : Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.